در مراسم گرامیداشت آزادسازی خرمشهر؛دکتر انصاری نیک؛ پتروشیمی بندرامام به خودی خود یک رزمنده ، جانباز و از خانواده شهدا است

مراسم گرامیداشت آزادسازی خرمشهر با حضور گسترده مدیران و کارکنان پتروشیمی بندرامام و همچنین مهمان ویژه ، سرتیپ دوم پاسدار سردار علیرضا هاتف در مسجد مجتمع برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پتروشیمی بندرامام ، در این مراسم که روز یکشنبه هفتم خردادماه برگزار شد ، دکتر انصاری نیک مدیرعامل پتروشیمی بندرامام اظهار داشت؛ «خدا را سپاسگزارم که توفیق پیدا کردیم بعد از ۴۰ سال یک واقعه خاص تاریخی را گرامی بداریم و آن آزادسازی خونین شهر و خرمشهر عزیز ما است. »

ایشان با اشاره به جایگاه صنعت در دوره دفاع مقدس ،بیان داشت؛ «پتروشیمی بندر امام به دلیل جایگاهی که در صنعت دارد در دوران جنگ و دفاع مقدس مسئولیت، احساس، تعهد و رغبت آن جایگاه بیش از همیشه حس میشد و امروز ما در این مراسم مشارکت داریم و این روز ارزشمند را گرامی میداریم به دلیل آنکه شهدای گرانقدر پتروشیمی بندر امام که تعدادی از آنان در بمباران در مجتمع به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و از همین رو است که می گویم پتروشیمی بندر امام خود یک رزمنده و جانباز است و خود از خانواده شهید ست چون عزیزانش در این مکان به شهادت رسیده اند. »

دکتر انصاری نیک افزود؛ «با توجه به هزار و هفتصد نفر ایثارگری که در این شرکت بزرگ داریم ، شایسته بود که بتوانیم از این فرصت استفاده کنیم و یادی کنیم از رشادت ها و دلاوری ها و شجاعت ها و مجاهدت های بزرگان و پیشکسوتان من در عرصه جهاد و همینطور شهدای والا مقام تا بتوانیم از این فضا و از این معنویت توشه ای ببریم و دلمان را به خدا بسپاریم و به یاد آن عزیزان باشیم. باید از آن عطر پیروزی همیشه همراه خودمان داشته باشیم و پیروزی در خرمشهر برای تمام مردان و زنان ما به یاد ماندنی بود. »

مدیرعامل پتروشیمی بندرامام تصریح کرد؛ «در آثار دفاع مقدس از زبان فرماندهان و بسیجیان و سپاهیان خاطراتی ارزشمند نقل شده و از آن روزها به یادگار مانده است. کسی که اهل دل است با قرائت هر سطر از این کتاب ها هم اشک است و هم عشق و هم افتخار است . تمام آن لحظات با آن معنویت در متن فرهنگ اسلامی ملت ایران ضبط شده است و صف آرایی جدید نیروهای رزمنده با ابتکار عمل و جسارت فرماندهان عزیزی چون شهید سپهبد صیاد شیرازی و حاج محسن رضایی به عنوان فرماندهان قرارگاه کربلا و شهدای بزرگواری چون حسن باقری و حاج قاسم سلیمانی و دیگر فرماندهانی چون حاج مرتضی گرگانی ، سردار غلامعلی رشید و تعداد زیادی از فرزندان عزیز استان خوزستان میسر شد. »

ایشان یادآور شد ؛ «در عملیات بیت المقدس که بعد از عملیات طریق القدس و ثامن الائمه بود به منظور عقب راندن ارتش عراق از منطقه غرب کارون و عقب راندن آنها تا مرز بین المللی و آزاد سازی شهر خرمشهر برنامه ریزی شد و در اردیبهشت ماه ۱۳۶۱ با رمز یا علی ابن ابی طالب عملیات بزرگ بیت المقدس شروع شد و در چهار مرحله انجام شد. از ۱۰ اردیبهشت تا ۳ خرداد چهار مرحله عملیات انجام شد و شهر خرمشهر تا ظهر روز سوم خرداد آزاد شد. عملیات بیت المقدس را رشادت و شجاعت و جسارت فرماندهان و شهدا و رزمندان عزیز ما فراتر از اهدافی که فکر می کردند به انجام رسید و جهانیان را بهت زده کرد. دنیا دید که ملت اصیل ایران درطول تاریخ هرگز در برابر دشمن سر فرود نیاورده است و با تکیه به ایمان الهی و ابتکار عمل فرزندان خود همیشه می تواند دشمنان را سر  جای خود بنشاند. تصور استکبار جهانی این بود که با حمله صدام انقلاب اسلامی عملا شکست می خورد و کشور اشغال می شود و زیر سلطه می رود و یا تجزیه می شود ولی کور خواندند و از ایمان مجاهدین اسلام غافل بودند. »

دکتر انصاری نیک با تشریح جایگاه رفیع امام خمینی (ره) در دوران دفاع مقدس ، اظهار کرد؛ «بخشی از دلایلی که این پیروزی بزرگ و شگفت آور را رغم زد و جهانیان را شگفت زده کرد، نقش روحیه دهنده رهبری امام خمینی و روحیه رزمندگان و عشق آن ها به شهادت و ایمان آن ها به مکتب نورانی اسلام است. در متن جنگ این ویژگی ها را پیدا می کنید نه ابزار ها و تجهیزات نظامی ؛ ارتش عراق که در غرب کارون مستقر بودند از نظر تعداد نیروها سه برابر بودند از نظر تجهیزات و تانک ها و هواپیماها و تیپ های زرهی و مکانیزه ده برابر ما بودند ولی این دشمن تا دندان مسلح با رشادت رزمندگان ما سست شد و در اولین روزهای عملیات بخشی از تیپ های آن ها عقب نشینی کردند و صحنه عملیات را ترک کردند و برای دفاع در مواضع جدید قرار گرفتند. این وضعیت حاصل ترس از ایمان رزمندگان اسلام بود. »

مدیرعامل پتروشیمی بندرامام تشریح کرد؛ «این ها درس های آزادسازی خرمشهر برای ما است. روحیه ای که رهبری و فرماندهی جنگ به ما می داد و ایمان مجاهدین و موضوعی که یافته و احساس خود من است. وقتی تاریخ مردم ایران را می خوانیم اصالتی خاص در این مردم می بینیم. تکیه فرزندان این کشور به این روح و ایمان است. آنها اصالتی دارند که در برابر تمامی دشمنان خاص جلوه می کنند. دشمنان ما همیشه آدم هایی غیر اصیل بودند هر کدام نمایشی از قدرت و اقتدار دادند که بیانگر بی اصالتی و عدم استقلال آن ها است. همیشه قدرتی پشت سرشان بود و هدایتشان می کرد. آن قدرت جز استکبار جهانی نبود و امروز هم دشمنان ما از شمال و جنوب و شرق و غرب شاخ و شانه می کشند. در کدامیک از این دشمنان اصالت می بینید و در کدامیک مبتنی بر فرهنگ خود رفتار می کنند و بر اصالت ملت خود تکیه کرده اند؟هیچ کدامشان! همه آن ها با خط و نشان قدرت های منطقه ای و استکبار جهانی و قدرت های امپریالیستی و سرمایه داری در مقابل ما قرار گرفته اند.»

دکتر انصاری نیک در پایان خاطرنشان کرد؛ «می خواهم بگویم همچنان ما مبتنی بر همین اصالت و ایمان و تفکر و عقلانیت و ابتکار عمل و روحیه شهادت طلبی فرزندان ایران کشور عزیز خود را از تجاور متجاوزین مصون می‌داریم و از دوره رستم و سیاوش تا دوره شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی ، همیشه فرزندان ایران سرباز فداکار میهن و دین خود هستند.»

در ادامه مراسم سردار علیرضا هاتف ، یاد و خاطره امام راحل (ره) و تمامی شهدایی که رفتند تا امروز سربلند بمانیم را گرامی شمرد و اظهار داشت ؛ « حضور تعداد زیادی از رزمندگان ، جانبازان و خانواده های شهدا در پتروشیمی بندرامام یک مدال افتخاری بر گردن این شرکت است و خدا را شاکریم ر این شرکت که با نام امام عزیزمان مزین شده ، مفتخر هست که رزمندگان و ایثارگران حضور دارند و حتما این شرکت با این نام ، باید ویژگی های ایثارگری را در خود حفظ کندو همیشه در قله باشد.»

ایشان در ادامه با اشاره به حوادث آغاز جنگ تحمیلی ، بیان کرد؛ «بعد از آغاز جنگ ، حوادثی که اتفاق می‌افتاد باعث شد که به سرعت بخش زیادی از خاک کشور عزیزمان را از دست بدهیم ، شاید همواره این سوال در ذهن به خصوص جوانان ایجاد شود که چرا استکبار جهانی به جمهوری اسلامی حمله ور شد ، که دلیل اصلی آن این بود که انقلاب اسلامی در زمانی به پیروزی رسیده بود که در آن زمان جهان بصورت دو قطبی اداره میشد و هر کشوری که قصد فعالیت اقتصادی ، فرهنگی ، سیاسی و یا هر فعالیت دیگری که داشت ، یا باید تحت پوشش غربی ها و یا شرقی ها می بود، اما جمهوری اسلامی با اتکا و اراده خداوند متعال و رهبری و رهنمودهای امام راحل (ره) آمد و این تقسیم بندی ها را بر هم زد و قدرتی نوظهور در منطقه ایجاد شد ، طبعا استکبار جهانی آن را بر نمی تابید و به همین دلیل به حمایت رژیم بعث آمد و با ما وارد جنگ شد.»

سردار هاتف ، جنگ در چند سال اخیر را جنگی ترکیبی دانست و تصریح کرد؛ « به اعتقاد بزرگان نظام در چند سال اخیر ، جنگ ترکیبی رخ داده است و این جنگ ترکیبی یعنی آنکه فرزندان ما کمتر از دستاوردهای نظام مطلع بشوند ، بعنوان مثال همین پتروشیمی بندرامام که ژاپنی ها آن نصفه کاره رها کردند و رفتند ، اما جوانان و نخبگان ما آمدند و این شرکت را سرپا کردند و به تولید رساندند ، این اتفاق کوچکی نیست و اتفاق بزرگی است اما شاید راحت از کنار آن می گذریم.»

وی افزود؛ «در این جنگ ترکیبی گاهی وقت‌ها این ابهام را بوجود می آورند که ما در کارها بدون محاسبه وارد می شویم، اما بعنوان مثال در ابتدای جنگ ما از پنجم مهر سال ۱۳۶۰ تا سوم خرداد ۱۳۶۱ ، چهار عملیات بزرگ را انجام دادیم (فتح المبین ، طریق القدس ، بیت المقدس ، شکست حصر آبادان ) که در نهایت این عملیات منتج به آزادسازی خرمشهر شد. در این چهار عملیات بیش از ۹ هزار کیلومتر از خاک میهن عزیزمان آزاد شد و تجهیزات و امکانات بسیار زیادی را از دسمن بدست آوردیم، اینکه ما چهار عملیات بزرگ را در فرجه زمانی بسیار کوتاه اجرا می کنیم و پیروزی های بسیار بدست می آوریم به این معناست که پشت هر اقدام ما یک مدیریت دقیق وجود دارد.»

در ادامه سردار هاتف خاطر نشان کرد؛ «بعضی ها دشمن بعثی را ضعیف به تصویر می‌کشیدند اما ارتش دشمن در ابتدای جنگ ۱۳ لشکر و سیصد هواپیما داشت و وقتی از جنگ خارج شد آن تعداد به ۶۰ تیپ و لشکر و هفتصد هواپیما رسیده بود که این نشان دهنده عزم و اراده استکبار جهانی برای مقابله با جمهوری اسلامی است و همه دنیا از صدام حمایت کردند و همین امروز انگلیسی هایی که به هر بهانه ای جمعوری اسلامی را تحریم می کنند ، آن زمان هم با سلاح شیمیایی به صدام می دادند و امروز بسیاری از مردمان همین ماهشهر و بندرامام خمینی (ره) که در جنگ حضور داشتند ، از عوارض بمب های شیمیایی رنج می برند.»

سردار هاتف در ادامه تشریح جنگ ترکیبی ، یادآور شد؛ «در جنگ ترکیبی دشمن حقایق را بیان نمی کنند، امروز اتحادیه اروپا به بهانه یک موضوع جزئی به بعضی از شخصیت ها و شرکت های ما را تحریم می کند ، مگر در این شرکت ها ما کاری جز فعالیت اقتصادی برای سربلندی کشور عزیزمان می کنیم ، مگر جز اینست که خانواده های زیادی محل روزی و ارتزاق‌شان از شرکت ها هستند ، اما آنها با نهایت ناجوانمردی می آیند و شرکت های ما را در لیست تحریم قرار می دهند و اینگونه در خاطره ها جا می اندازند و به افکار عمومی تزریق می کنند که عموم یادش برود که اینها در جنگ با کشور ما چه کردند. باید حواس‌مان را جمع کنیم که در سالروز آزادسازی خرمشهر ، واقعیت ها وارونه گفته نشوند و ما باید حقایق را بیان بکنیم زیرا که اگر این کار را نکنیم آنها برای فرزندان‌مان روایت را تغییر می دهند.»

ایشان در ادامه با تشریح جایگاه شهدا و خاستگاه شهدا از جامعه امروزی ، اظهار کرد؛ « اگر بنام شهدا و با یاد شهدا در سالروز آزادسازی خرمشهر دور یکدیگر جمع می شویم ، باید بدانیم شهدا از ما چه می خواهند، وقتی وصیت نامه شهدا را مطالعه می کنیم می بینیم که هیچ شهیدی نخواسته که سالگرد مرا گرامی بدارید یا عکس مرا در مکانی نصب کنید ، بلکه از ما می خواهند که پرچم جمهوری اسلامی را حفظ کنیم و پیرو مقام معظم رهبری باشیم.»

    [Get_Counter_Hits]