رویکرد مدیریت پتروشیمی بندرامام همواره بر این بوده که فضا و بستری به منظور شکوفایی استعدادها و توانمندی های علمی و اجرایی کارکنان با تمام گروه های شغلی ایجاد کند و در همین راستا کارکنانی که به کار پژوهشی و تعالی سطح های امور اجرایی علاقه مند هستند به راحتی می توانند ایده ها و خلاقیت خود را به عرصه ظهور برسانند.
داریوش احمدی یکی از کارکنان فرآورش با نوع استخدامی پیمانکاری است که توانست با بهره گیری مناسب از فضای ایجاد شده در پتروشیمی بندرامام طرح و نوع آوری های علمی خود را دنبال و اجرایی کند و همین امر باعث شد تا بعنوان کارگر نمونه حوزه صنعت در سطح استان خوزستان انتخاب شود.
به گزارش روابط عمومی پتروشیمی بندرامام ، داریوش احمدی کارگر نمونه صنعت در استان خوزستان که تحصیلات دانشگاهی خود را در گچساران گذراند و پس از آن با ۱۶ سال سابقه کار در صنعت نفت ، پتروشیمی و همچنین به واسطه فعالیت در پتروشیمی بندرامام و بهره مندی از بستر مناسبی که به جهت کار علمی و اجرایی در این شرکت وجود دارد موفق شد در چند سال متوالی بعنوان کارگر نمونه استان خوزستان انتخاب شود.
در جشنواره تقدیر از کارگران نمونه استان خوزستان که در تیرماه سال جاری برگزار شد ، داریوش احمدی که در این جشنواره از سوی اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی به منظور فعالیت های علمی ، پژوهشی و اجرایی انجام شده بعنوان کارگر نمونه استانی معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.
در همین راستا روابط عمومی پتروشیمی بندرامام برآن شد تا گفتگویی با داریوش احمدی کارگر نمونه استان خوزستان ترتیب دهد تا چگونگی فعالیت های خود را تشریح کند.
اهداف ورود به صنعت ؟
هدف اصلی که از روز اول حضورم در صنعت دنبال می کردم این بود که اثری از خود به یادگار بگذارم و با پیگیری مسائل علمی و خلق ایده و در نهایت تلاش برای اجرایی کردن آنها بتوانم در ارتقاء موقعیت علمی و کاری تاثیرگذار باشم که این مهم باعث شکوفایی من شد و موفق شدم در سال های متمادی بعنوان کارگر نمونه استان خوزستان انتخاب شوم که حمایت های مدیریت ارشد یکی از عوامل اصلی این موفقیت برای من و همچنین صنعت بوده است.
چه عواملی در نمونه شدن تاثیر گذار است؟
یکی از ارکان اصلی کسب موفقیت داشتن حس مسئولیت در امور محوله است که اگر این احساس مسئولیت با علاقه مندی به ارتقا دانش کاری ، ارائه پیشنهادات و ایده های خلاقانه و عملی همراه شود ، کسب موفقیت قطعا نتیجه نهایی می شود. اما تنها داشتن میل به ارتقا سبب نمونه شدن نخواهد شد بلکه باید نظم و انضباط فردی و صداقت مطلق نسبت به امور کاری وجود داشته باشد تا مجموع آنها یکنفر را در هر سطحی که است نمونه کند.
نمونه شدن در ادامه مسیر چه شرایطی ایجاد می کند؟
اگر بخواهیم این منتخب شدن را به لحاظ فردی بسنجیم حتما برای فرد نمونه دلگرمی و حتی دغدغه های کاری و علمی جدیدی ایجاد می کند. اما اگر بخواهیم بعد گروهی نمونه شدن را مورد سنجش قرار دهیم ، می بایست به این نکته توجه کنیم که نمونه شدن زمانی در روند کاری تاثیر می گذارد که به نحو شایسته از کارگر تقدیر بعمل آید و مدیریت بستری را برای ارج نهادن به این قشرآماده سازد. همین تقدیر باعث ایجاد انگیزه ، رقابت ، تشویق به مشارکت در کارهای گروهی و استفاده از تجربیات و انتقال آن به سایرین جهت رشد سازمانی می شود.
مهمترین تجارب شما در دوران فعالیت در صنعت چه بوده است؟
بهترین تجربه ام زمانی محقق شد که توانستم ایده ها و خلاقیت خود را اجرایی نمایم و اوج این اتفاق در پتروشیمی بندرامام بود که در دوران کاری من نقش بیبدیلی داشته است. اگر بخواهم به تجارب مهم و فنی خود اشاره کنم: ساخت اولین انبار مکانیزه روغن در کشور و ارائه مهندسی پایش صحیح روانکاری در صنعت از مهمترین تجارب من محسوب می شود.
شما چه نگاهی به توسعه صنعت علی الخصوص صنعت پتروشیمی دارید؟
بهره وری و پیشرفت در صنعت مرهون عواملی همچون کارکنان ، سرمایه و مدیریت است که در این بین نیروی انسانی ارزشمندترین دارایی سازمان ها است و می توان از آن با مدیریتی صحیح و صمیمی به درستی بهره برد. در همین راستا شناخت عوامل موثر بر عملکرد روحی و روانی پرسنل توانایی بالقوه ای دارد که با ابتکار ، خلاقیت و مدیریتی پویا می توان آن را بالفعل کرد و در نتیجه شکوفایی سازمان و صنعت را شاهد بود. مدیران باید بتوانند با ارتباطات قوی ، رهبری ، انعطاف و سیاست های درست نخبگان خود را بشناسند تا با پایش وضعیت درونی سازمان به بهره وری حداکثری برسند.
صحبت پایانی :
در سال های گذشته زمانی که موفقیتی کسب می کردم آنطور که باید و شاید از طرف سازمان مورد توجه قرار نمی گرفت اما امسال همزمان با انتخاب کارگر نمونه استانی ، مدیریت پتروشیمی بندرامام برای نخستین بار در یک مراسم رسمی با حضور تمامی مدیران و روسای شرکت از من تقدیر کردند که این موضوع برای من و سایر کارگران انگیزه مضاعفی به جهت تلاش برای تعالی جایگاه فردی و سازمانی ایجاد کرد.