مدیرعامل شرکت پتروشیمی بندرامام در دیدار با کارگران و نمایندگان کارگری، قانون را مناسبترین بستر و ابزار مطالبهگری دانست و عنوان کرد: با هدف بهبود شرایط حقوق و مزایای کارکنان، به دنبال اجرای طرح یکسان سازی معیارهای حقوق و مزایا هستیم.
به گزارش روابط عمومی شرکت پتروشیمی بندرامام؛ دکتر انصاری نیک در دیدار با کارگران این مجموعه صنعتی که در مسجد مجتمع برگزار شد، به گفتگوی بی واسطه با کارگران و نمایندگان کارگری نشست و در جریان مطالبات و خواسته های کارگران و کارکنان از زبان آنان قرار گرفت.
در این دیدار؛ مدیرعامل شرکت پتروشیمی بندرامام با اشاره به اهداف سیاست خصوصی سازی توسط دولت ومجلس در دهه ی هفتاد به بعد «کوچکسازی دولت ، چابک شدن و تمرکز بر سیاستگذاری بجای تصدی گری» را هدف اصلی اجرای این سیاست در گذشته دانست ولی سپس در دولت نهم عکس این سیاست عمل شد و مجدد تعداد زیادی از کارگران فعالیتهای برون سپاری شده را به سازمانهای دولتی الحاق کردند که باعث دوگانگی در قراردادهای بسیاری از شرکتها گردید و هم اکنون مورد اعتراض قشر گسترده ای از کارگران است.
وی افزود: از انجایی که ما شرکت پتروشیمی بندرامام را متعلق به همه کارکنان و کارگران شاغل در آن میدانیم و بدون توجه به نوع قرارداد ،به دنبال شناسایی و قدردانی از نیروهای تلاشگر و با مهارت هستیم و معیار سنجش وارزیابی کارکنان را پشتکار ،تخصص ، مهارت و تعهد به سازمان دانست .
و ی افزود :طرح طبقهبندی مشاغل به منظور ارتقاء شغلی و مبنا قراردادن شغل و مهارت در نظام حقوق و دستمزد و پرداخت شکل گرفت و اگر قرار است اکنون به سوی یکسان سازی نظام پرداختها گام برداریم ، باید در چارچوب قانون و مقررات پیش برویم و آن را بدرستی پیاده کنیم.
دکتر انصاری نیک در این دیدار بی واسطه خطاب به کارکنان تاکید کرد: قانون بهترین بستر و ابزار مطالبهگری است و تمام تلاش ما این است که هیچ حقی از هیچ فردی ضایع نشود و اراده جدی وجود دارد تا مطالبات کارکنان بر اساس چارچوب قانون اجرایی شود.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی بندرامام در پایان نوید اجرای طرح طبقه بندی مشاغل و نظام پرداختی حقوق و مزایا را به کارگران این مجتمع داد ومقررشد کمیته ای متشکل از نمایندگان کارگران ، نماینده مدیرعامل و کارشناسان منابع انسانی اجرای دقیق طرح و بررسی اعمال فوالعاده های مربوطه را پیگیری و عملیاتی نمایند.
در این دیدار همچنین کارگران و نمایندگان کارگری به ارائه مشکلات و چالشهای خود پرداختند.
گفتنی است در این نشست بخشی از اقدامات صورت گرفته طی سال گذشته تا کنون برای کارکنان ارکان ثالث تشریح شد که مهمترین آنها تغییر وضعیت ۸۵۰ نفر نیروی پروژه ای به جاری ، اعطا مزد گروه شغلی ، اعطا مزد گروه و رتبه ، پرداخت کمک معیشت نه ماهه امسال ، برقراری کلاس های فرهنگی و آموزشی خانواده های کارگری ، برقراری سرویس مدارس فرزندان ، پرداخت نفری ۷۰ میلیون پاداش های مختلف در ۱۰ ماه گذشته ، برقراری دوره های ورزشی خانواده ها با موسسات ورزشی ، پرداخت حدودا دو هزار فقره وام از بانک ها ، استفاده از تورهای رفاهی تفریحی همانند سایر کارکنان ، یکی شدن سرویس ایاب و ذهاب با سایر کارکنان شرکتی از ابتدای سال ۱۴۰۰ ، البسه و لباس فرم همانند سایر کارکنان شرکتی ، بیمه تکمیلی همانند سایر کارکنان (۸۰ درصد بعهده شرکت ۲۰ درصد کارمند ) و پرداخت کل هزینه ۴ درصد مشاغل سخت و زیان آور بوده است.